Патина - це те, що утворюється на натуральних матеріалах, таких як дерево, джинсова тканина, полотно, метал, шкіра і камінь. Це фірмовий знак високоякісних речей, яких зазвичай не знайти на їх дешевших аналогах.

Просто носити, піддавати дії елементи або обробляти їх. Це і створює фірмовий блиск і ефект старовини.

Коли ми говоримо про патину, насправді ми не думаємо про метали та камені, але ми дивимося на Статую Свободи як на прекрасний зразок мідної патини. Від темно-золотистого до знаменитого зеленого.

Сьогодні ми зосередимося на шкіряній патині, тому що в цьому велика суть Teploff. Якщо Ви тут вперше, то ми робимо вироби зі шкіри.

 

ЗМІСТ:

1. Визначення патини

2. Чому людям потрібна патина для шкіри?

3. Як розвиваються шкірні патина?

4. Яка шкіра показує кращу патину?

5. Подорож без кінця

 

"Патина - це цінність, яку вік надає об'єкту"

- Джон Йемма

 

Визначення патини

Шкіряна патина - це те, що відрізняє натуральну шкіру від більш дешевих аналогів, таких як «PU» шкіра або шкіра з «текстурою».

Від подряпин і слідів ключів на гаманці до більш темних плям на обкладинці для документів, де ваша рука завжди торкається та тре. Шкіряна патина - це результат повсякденного використання.

Скупчення бруду, масел для тіла, сонячного світла і зносу надають виробам зі шкіри темний і м'який блиск. Згодом шкіра окислюється і природним чином старіє, що і дає ці ефекти.

Це процес, який неможливо відтворити ніякими штучними засобами.

Просто потрібен час.

 

Чому людям потрібна патина для шкіри?

Шкіряна патина так популярна з 3 основних причин:

  • Вона така ж унікальна, як і людина
  • З віком виглядає краще
  • Ознака високої якості
     

Ми поставили запитання нашим клієнтам:
Ви віддаєте перевагу, щоб Ваші вироби мали свій характер або зберігаєте їх як нові?
(Питання було поставлене 222 клієнтам)


1. 55,9% відповіли - хочемо індивідуальний характер (124 людини)
2. 42,8% відповіли - з легким ефектом (95 осіб)
3. 1,4% відповіли - зберігаємо, як нові (3 людини)
 

Унікальний як особистість

З кожного гаманця, який ми робимо, немає двох однакових. Тим більше, що він потрапляє в чиїсь руки.

Кожен шкіряний гаманець, обкладинка для документів, пояс і брелок будуть такими же унікальними, як і людина, яка їх носить. Чим темніше патина, тим більш насичений сюжет.

Іншими словами: кожному предмету є що розповісти.

Характер та індивідуальність ваших шкіряних виробів подібні штампу власності, унікальному для кожного власника. Кожен гаманець розповість вам про поїздки, в яких він був, про те, коли він падав на землю, і про кожну складку, що утворилася при відкритті і закритті гаманця.

Справжня краса володіння шкіряними виробами полягає в тому, що ви почнете бачити себе в відображенні через використання виробу і час. Коли ваш пояс відповідає вашій талії або ваш гаманець розм'якшується в кишені, він стає частиною вас.

Патина - це спосіб скласти карту подорожі і розповісти історію про її власника.

 

З часом виглядає краще

Скільки у вас речей, які з віком стають краще?

Шкіра майже жива. Вона показує свій вік, як і ми.

Залиште гаманець на сонці, і він вигорить. Подряпайте її, і залишиться шрам. Патина - це те, що відбувається, коли шкіра витончено старіє, і абсолютно унікальна для натуральних продуктів.

Потемніння з віком і індивідуальність кожного продукту - це ефект, який не можна купити за гроші. Ця зміна відбувається тільки з віком і в результаті використання. Як і 30-річний віскі, ці предмети з віком стануть тільки краще.

Для формування красивої патини потрібен час.

 

Ознака високої якості

Шкіра Патина утворюється не на всіх типах шкіри. Тільки високоякісна шкіра, така як натуральна шкіра (в нашому випадку це вироби зі шкіри Crazy Horse і ремені зі шкіри рослинного дублення), згодом набуде багатий характер. Патина - це явна ознака якості.

Здатність до старіння - унікальний товарний знак високоякісної шкіри. Це продукти, які ви передаєте своїм дітям.

Патина означає якість сімейної реліквії.


На першому фото новий виріб. На другому - через 1 рік використання.

 

Як розвивається шкіряна патина?

Найпростіший спосіб утворення патини - її використання. Поводження з шкіряним гаманцем - це найпростіший спосіб залишити на ньому свій слід. Це довгостроковий процес, який проявиться згодом.

Подряпини і потертості також складають більшу частину процесу. Згодом вони потьмяніють, але зроблять загальний вигляд, відчуття і текстуру поношених шкіряних виробів.

На розвиток патини згодом впливає ряд факторів:

  • Масла на руках
  • Пил
  • Вологість в повітрі
  • Фарба індиго з ваших джинсів
  • Сонячне світло
  • Подряпини, потертості

"На моєму гаманці подряпина від падіння зі сцени з клавіатури під час концерту джазового тріо або пляма від тертя об металеві сидіння під час гри з м'ячем. Одного разу він був на сонці на узбережжі Мексики і проводить час навпроти фіолетовою ручки в моїй кишені. Може, в внаслідок він більше схожий на мене. "

- Уілл Л.

 

Шкіра - це органічний матеріал, який вбирає все, що знаходиться в навколишньому середовищі. Навіть тертя пальцями або те, як ви кладете кредитні карти в гаманець, надають унікальний характер і патину.

Згодом на ній з'явиться м'який блиск. Шкіра більш світлого кольору буде більш темною, а більш темна шкіра може бути тоншою. Глибокі подряпини або вм'ятини згладяться і поступово зникнуть. Зморшки в місцях утворення складок стають більш вираженими.

Прийміть те, як ви живете, з шкіряними виробами. Густа патина утворюється на кожній нерівності. Чим менше ви турбуєтеся про первозданний стан шкіри, тим більше зносостійким і красивим буде результат.

 

Ми поставили запитання нашим клієнтам:
Що вам найбільше подобається в шкіряній патині?
(Питання було поставлене 220 клієнтам)

1. 25,5% відповіли - відображення того, як я використовую виріб (56 чол.)
2. 21,4% відповіли - потемніння натуральної шкіри (47 чол.)
3. 21,4% відповіли - пом'якшення натуральної шкіри (47 чол.)
4. 17,7% відповіли - подряпини та потертості (39 чол.)
5. 7,7% відповіли - зовнішній вигляд через час (17 чол.)
6. 6,4% відповіли - інша причина (14 чол.)

 

Яка шкіра показує кращу патину?

Натуральна шкіра рослинного дублення без барвників і пігментів (з якої ми робимо ремені кольору коньяк) показує кращу патину з часом. Ця шкіра майже схожа на губку - вбирає все, до чого торкається. Вона особливо чутлива до сонячного світла і масел для тіла.

Повнозерниста шкіра, в яку додані барвники та пігменти, займає друге місце в плані розвитку патини. Ця шкіра вважається вищим сортом шкіри (всі наші вироби зі шкіри Crazy Horse. Особливо добре патина проявляється на виробах зі шкіри кольору коньяк і коричневий). Вони не тільки самі довговічні, але і з часом на них утворюється дивовижна патина.

 

Подорож без кінця

Прийміть те, що кожен виріб з натуральної шкіри буде настільки індивідуальним і унікальним, наскільки захоче цього сам хазяїн виробу. Можна проживати зі своїм виробом активне життя і писати на ньому історію, а можна його берегти і зберігати первозданний вигляд. ВСЕ У ВАШИХ РУКАХ!